Τατιάνα Μπλάτνικ: Παρουσίασε το βιβλίο της με όλη την οικογένεια στο πλευρό της!

Με άρωμα Ελλάδας το βιβλίο της Τατιάνας Μπλάτνικ “Taste of Greece” που παρουσιάστηκε χθες στο εστιατόριο “Yoleni’s” και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Έχοντας στο πλευρό της τα πεθερικά της: τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και την Άννα Μαρία, τον σύζυγό της Νικόλαο και πολλά αγαπημένα πρόσωπα, η Τατιάνα Μπλάτνικ παρουσίασε το βιβλίο με τις πιο ξεχωριστές συνταγές και απέδειξε πως έχει αδυναμία στη χώρα μας.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο πολυταξιδεμένος Σάκης Τανιμανίδης που σίγουρα μπόρεσε να εκτιμήσει τους γευστικούς ορίζοντας της Τατιάνας Μπλάτνικ, ενώ και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως μέσα στο βιβλίο της νύφης του υπάρχει και η αγαπημένη του συνταγή.

Το “A Taste of Greece”, το οποίο συν-επιμελήθηκαν η Τατιάνα Μπλάτνικκαι η Diana Farr Louis δεν είναι απλώς άλλο ένα βιβλίο μαγειρικής. Είναι ένα έργο που έφερε κοντά γνωστές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο που μοιράζονται την ίδια αγάπη για την Ελλάδα. Οι εισπράξεις από την πώληση του βιβλίου θα υποστηρίξουν το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, την ελληνική φιλανθρωπική οργάνωση που έχει ως σκοπό τη μείωση της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στη χώρα μας.

Ακόμη, το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν η Βίκυ Καγιά, ο Κριστιάν Καρεμπέ, η Νταϊάν Κόχυλα, η Βασιλική Τσεκούρα και πολλοί ακόμη.

Δες φωτογραφίες:

Τατιάνα Μπλάτνικ

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, Άννα Μαρία, Τατιάνα Μπλάτνικ, Νικόλαος

Τατιάνα Μπλάτνικ, Νικόλαος

Σάκης Τανιμανίδης

Βίκυ Καγιά

Κριστιάν Καρεμπέ

Βίκυ Καγιά, Τατιάνα Μπλάτνικ

Βασιλική Τσεκούρα

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More