Τατιάνα Μπλάτνικ: Το μήνυμα του Νικόλαου για τα γενέθλιά της και η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο που κατέβηκε!

Μυστήριο επικρατεί με την ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ για τα εννιά χρόνια γάμου της με τον Νικόλαο. Μετά τις φήμες για σύννεφα στο γάμο τους που είχαν κυκλοφορήσει, και την τελευταία κοινή φωτογραφία του ζευγαριού από τις διακοπές του στις αρχές του Αυγούστου στην Αντίπαρο, η Τατιάνα Μπλάτνικ έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα για τον σύζυγό της στο Instagram, το οποίο τελικά κατέβηκε λίγες ώρες μετά.

Ναι, η Τατιάνα Μπλάτνικ ανέβασε μια φωτογραφία με τον Νικόλαο στο προφίλ της στο Instagram  με αφορμή τα 9 χρόνια που συμπληρώθηκαν από το γάμο τους στις Σπέτσες.

Από τις διακοπές τους στις αρχές του Αυγούστου

«Πριν από 9 χρόνια ξεκινήσαμε μία απίστευτη διαδρομή μαζί. Σε ευχαριστώ που πάντα στέκεσαι στο πλευρό μου. Χρόνια πολλά για την επέτειό μας», έγραψε χαρακτηριστικά και δημοσίευσε μια φωτογραφία τους. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα και άγνωστο γιατί, η Τατιάνα Μπλάτνικ κατέβασε την εν λόγω φωτογραφία.

Με τη σειρά του, όμως, ο Νικόλαος, μπορεί να τήρησε σιγήν ιχθύος για την επέτειο, αλλά ευχήθηκε δημόσια στην σύζυγό του για να γενέθλιά της. Δημοσίευσε λοιπόν, μια φωτογραφία της με φόντο το ηλιοβασίλεμα και την λεζάντα: «Χρόνια Πολλά Τατιάνα».

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 25 Αυγούστου του 2010 στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες, με τα φώτα της δημοσιότητας να είναι στραμμένα στο κορυφαίο εκείνο κοινωνικό γεγονός. Ο γαμπρός είχε φτάσει στην εκκλησία δια θαλάσσης από το Πόρτο Χέλι με το σκάφος «Αφροέσσα» ενώ η νύφη, φορώντας νυφικό δια χειρός Angel Sanchez, ενός μεγάλου οίκου από την Βενεζουέλα, έφτασε με μια ανθοστολισμένη άμαξα, συνοδευόμενη από τον πατριό της.

 

Read More

And More