Τατιάνα Στεφανίδου: άλλαξε τα μαλλιά της! Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο της hair look!

Υπάρχει αυτή η διάθεση πάντα να θέλουμε να ανανεώσουμε το look μας μετά τις διακοπές. Κι εμείς οι γυναίκες όταν σκεφτόμαστε ανανέωση ο πρώτος συνειρμός που αντανακλαστικά γίνεται έχει να κάνει με χρώμα στα μαλλιά και… ψαλίδια!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, λοιπόν, που αυτή την στιγμή ετοιμάζεται πυρετωδώς για την νέα της εκπομπή στο Έψιλον, ξέκλεψε λίγο χρόνο, αφέθηκε στον αγαπημένο της hair stylist Νικόλα Βιλλιώτη και απέκτησε ένα ολοκαίνουριο hair look.

Surprise! Surprise! Η Τατιάνα δεν ανανέωσε απλώς το χρώμα της, αλλά άλλαξε και το κούρεμά της! Και ιδού το νέο της hair look!


Η επόμενη αντανακλαστική δική μας κίνηση ήταν να μιλήσουμε με τον Νικόλα Βιλλιώτη ο οποίος μας αποκάλυψε όλα τα info για αυτή την αλλαγή αλλά και πώς αποφάσισαν το νέο look της Τατιάνας.

“Κόψαμε τα μαλλιά λίγο πιο κάτω από τα κόκκαλα του λαιμού σε ένα μήκος με ελαφριά ντεγκρανταρίσματα μόνο μπροστά. Όσον αφορά το χρώμα, εκμεταλλεύτηκα το ξάνοιγμα του καλοκαιριού, φώτισα λίγο περισσότερο την ρίζα, όσο μου έδωσε το “δικαίωμα” το ξάνοιγμα κι έκανα λίγο μπαλαγιάζ μπροστά στο στεφάνι για να φωτίσουμε ακόμη περισσότερο το πρόσωπο. Τέλος, χτένισα τα μαλλιά σε ωραίες vague που δεν είναι όμως ούτε απόλυτα στιλιζαρισμένα αφού δίνουν αυτή την ελευθερία στην κίνηση, ούτε όμως απόλυτα χαλαρά!”.

Πώς πήραν την απόφαση γι’αυτή την αλλαγή: “Κάθε αλλαγή που κάνουμε με την Τατιάνα γίνεται σε πλήρη συνεργασία και αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη! Σήμερα, δεν είχα στο μυαλό μου ότι πηγαίνω να κάνω και κούρεμα στην Τατιάνα. Είχα στο μυαλό μου ότι πάμε να φρεσκάρουμε το χρώμα αλλά η ίδια είχε μια τρομερή διάθεση για ανανέωση και αλλαγή. Και τελικά το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε! Και είναι αποτέλεσμα όλης αυτής της ελευθερίας, όπως είπα που σου αφήνει, αλλά το πιο σπουδαίο είναι ότι υιοθετεί πολύ εύκολα ό,τι κάνει και το κάνει τόσο δικό της ώστε νομίζεις ότι το είχε πάντα!”.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η Τατιάνα με το ultra fresh hair look της;

Read More

And More