Τατιάνα Στεφανίδου: Ανοιξιάτικη βόλτα στην Κηφισιά με τον γιο της Νικόλα και τον Τοmmy!

Οι προηγούμενες μέρες ήταν γεμάτες οικογενειακές στιγμές για την οικογένεια Ευαγγελάτου. Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είχαν την ευκαιρία να περάσουν κάποιες μέρες με τον γιο τους Νικόλα Ευαγγελάτο, που είχε spring break από το αγγλικό πανεπιστήμιο στο οποίο σπουδάζει και φρόντισαν να τις εκμεταλλευτούν με διάφορες δραστηριότητες. Mε τον πατέρα του Νίκο Ευαγγελάτο βρέθηκε και στο γήπεδο, όπου απόλαυσε τη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού και η οποία κατέκτησε και τυπικά το φετινό πρωτάθλημα, το πρώτο μετά από 24 χρόνια.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το Νικόλα με την μητέρα του στην Κηφισιά, όπου συνηθίζουν να κάνουν τις βόλτες και τα ψώνια τους. Η Τατιάνα εμφανίστηκε με chic casual look, φορώντας ένα κομψό μπλε – λευκό σύνολο, το οποίο εμπλούτισε με τσάντα και ζώνη γνωστού οίκου. Και οι δύο ήταν πολύ ευδιάθετοι κι έδειχαν πως απολάμβαναν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, αναπληρώνοντας κάποιες από τις χαμένες στιγμές, μιας και ο Νικόλας βρίσκεται μακριά τον τελευταίο καιρό.

Μαζί τους ήταν και ο αγαπημένος τετράποδος φίλος τους, ο Τommy, ένα πανέξυπνο ημίαιμο σκυλί που υιοθετήθηκε πριν από λίγους μήνες από την οικογένεια Ευαγγελάτου, από το σωματείο Αδέσποτη Ελπίδα. Ο Tommy κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο όχι μόνο να κερδίσει την αγάπη της οικογένειας αλλά και να μάθει κόλπα που εντυπωσιάζουν. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Tatiana Live, τού έχει μεγάλη αδυναμία.

Και οι φωτογραφίες από το ΟΑΚΑ με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή ειδήσεων του Εpsilon, Νίκο Ευαγγελάτο

Read More

And More