Τατιάνα Στεφανίδου: Από την Ιθάκη στη Λευκάδα! Οι διακοπές με την οικογένειά της συνεχίζονται [pic]

Η Τατιάνα Στεφανίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στο Ιόνιο και περνάει όμορφες στιγμές μαζί με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια, η οποία κέρδισε το “στοίχημα” με την τηλεθέαση την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε, ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της προκειμένου να επιστρέψει ανανεωμένη στην Αθήνα, αλλά και από Σεπτέμβρη στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

Το πρώτο νησί που επισκέφθηκε η Τατιάνα μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, και τα παιδιά τους ήταν η όμορφη Ιθάκη. Όλοι μαζί απόλαυσαν τις ομορφιές του μυθικού νησιού του Οδυσσέα, έκαναν τις βουτιές τους στις ονειρεμένες παραλίες της και γεύτηκαν νοστιμιές από την παραδοσιακή τοπική κουζίνα.

Ωστόσο, δεν έμειναν πολλές μέρες εκεί. Τις τελευταίες ώρες η όμορφη οικογένεια βρίσκεται στην Λευκάδα, όπου συνεχίζει το καλοκαιρινό tour της στα ελληνικά νησιά. Την αποκάλυψη, μάλιστα, την έκανε η ίδια η Τατιάνα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία που έβγαλε κατά τη διάρκεια ενός περιπάτου της στο νησί και στην οποία πόζαρε στον φακό με αέρα μοντέλου και με απόλυτα summer chic look που έκλεψε τις εντυπώσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Γεύση …Αβάνας στη Λευκάδα.🇬🇷🇨🇺

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

“Γεύση… Αβάνας στη Λευκάδα”, ήταν το σχόλιό της που συνόδευε την φωτογραφία της. Τα likes από τους followers της, όπως και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More