Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκαλύπτει τι θα δούμε στη νέα εκπομπή του “Ε”! Video

“Θα κάνω απογευματινή εκπομπή, με έντονο το στοιχείο της ταυτότητας που είχα τα τελευταία χρόνια” αποκαλύπτει η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή “Με το Καλημέρα”, λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στο κανάλι “Ε”.
Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το περιοδικό “Hello!” (δες εδώ τη συνέντευξη) και μίλησε για όλα όσα θα δούμε στη νέα της εκπομπή “Tatiana Live” που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 4 το μεσημέρι.

Μιλώντας για τη συνεργασία με το “Ε” αποκάλυψε: “Όταν οι άνθρωποι έχουν πάθος για δημιουργία, γίνονται θαύματα. Και η αλήθεια είναι πως το “Ε” ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια να κάνει σημαντικά βήματα και με έχει εντυπωσιάσει το αποτέλεσμα“.

Το μόνο μου άγχος είναι να προλάβουμε να τα έχουμε όλα έτοιμα¨, δήλωσε χαρακτηριστικά και εξομολογήθηκε πως πάντα ο Σεπτέμβρης είναι δύσκολος μήνας για εκείνη. “Το τελευταίο διάστημα στο σπίτι είναι όλοι ανήσυχοι και δυσαρεστημένοι, επειδή αγχώνομαι πολύ”, αναφέρει και εξομολογείται πως η ισορροπίες επιστρέφουν για εκείνη μετά το Σεπτέμβρη, όταν έχει γίνει η έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν και έχουν μπει και τα παιδιά σε μια σειρά με τα σχολεία και το πρωινό ξύπνημα.
Ποια στιγμή της ημέρας όμως, της αρέσει περισσότερο; “Οι νύχτες είναι καλές που τρώμε όλοι μαζί σπίτι”, λέει χαρακτηριστικά η Τατιάνα.
Δες το video από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη:

Read More

And More