Ποιο έκανε;

Τατιάνα Στεφανίδου: Έκανε… χαμογελώντας το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκλεισε το ραντεβού της με την… “ελευθερία” για τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, αφού κάθε πρωί βρίσκεται στο πλατό του T-LIVE στον Alpha παρουσιάζοντας την εκπομπή της.

Έτσι η δημοσιογράφος, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο Προμηθέας και έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό που ήταν το Μoderna! Αν και φορούσε μάσκα φαίνεται το χαμόγελο και η ικανοποίησή της για το εμβόλιο! Εξάλλου είχε δηλώσει και μέσα από την εκπομπή της με πόσο ενθουσιασμό το περίμενε και ότι έσπευσε με το που άνοιξε η πλατφόρμα να κλείσει το ραντεβού της!

Λίγη ώρα μετά η Τατιάνα δημοσίευσε τις φωτογραφίες την ώρα του εμβολιασμού στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας: Το πρώτο βήμα προς τη δική μου Ελευθερία! ✌🏻Εμβολιάστηκα στο Mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι. Εννιά το βράδυ και οι άνθρωποι του στρατού ξηράς, της πολεμικής αεροπορίας και του ναυτικού ήταν εκεί ακούραστοι, με το χαμόγελο στα χείλη και γεμάτοι ευγένεια. Πραγματοποιούν χιλιάδες εμβολιασμούς καθημερινά, με οργάνωση που ζήλεψαν ακόμη και οι Γερμανοί.
Σας ευχαριστούμε όλους και είμαστε περήφανοι για σας! Περήφανοι για την Ελλάδα μας! 🇬🇷
Η αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας κυρία Ελένη Πολυμενίδου είχε το πιο… ελαφρύ χέρι. Δεν κατάλαβα τίποτα

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Read More

And More