Τατιάνα Στεφανίδου: Επέστρεψε στο σπίτι μετά τη δουλειά και δέχτηκε τις πιο τρυφερές αγκαλιές!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το απόγευμα της Τρίτης, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία που έβγαλε στην αυλή του σπιτιού της και στην οποία πόζαρε καθισμένη σε μια σεζλόνγκ, έχοντας στην αγκαλιά της την αγαπημένη της γάτα και τριγύρω της τα δύο σκυλάκια της.

Μια ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις για την εκπομπή “Μαζί σου Σαβββατοκύριακο” έφτασε στο τέλος για την Τατιάνα, η οποία μετά τη δουλειά επέστρεψε στην θαλπωρή της οικογένειάς της, η οποία αποτελεί για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητά της.

Με απόλυτο chic look -όπως πάντα άλλωστε- η παρουσιάστρια πόζαρε χαμογελαστή στον φακό, εντυπωσιάζοντας για μία ακόμα φορά με το μοναδικό στιλ της τις διαδικτυακές της φίλες, που την ακολουθούν πιστά και για τις οποίες αποτελεί πηγή έμπνευσης.

“Όταν γυρνάς σπίτι από τη δουλειά και τα … παιδιά σου τσακώνονται για το ποιος θα σε πρωτοπάρει αγκαλιά!” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα κολακευτικά σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Όταν γυρνάς σπίτι από τη δουλειά και τα … παιδιά σου τσακώνονται για το ποιος θα σε πρωτοπάρει αγκαλιά! 🥰😍🐶🐱🙈

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Read More

And More