Τατιάνα Στεφανίδου: Φωτογραφίζει την κόρη της, Λυδία, στις καλοκαιρινές διακοπές τους!

Την Κυριακή 12 Ιουλίου, η εκπομπή “Μαζί Σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ έριξε αυλαία και έκτοτε η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις διακοπές της.

Μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, αλλά και την κόρη τους, Λυδία, απολαμβάνουν τις ομορφιές του Ιονίου, κάνοντας tour στα Επτάνησα, τα οποία αγαπούν πολύ και επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι.

Το μεσημέρι της Κυριακής, μάλιστα, η Τατιάνα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες της από τον Καστό, τη μικρότερη κατοικήσιμη νησίδα των Επτανήσων, η οποία βρίσκεται νοτιοανατολικά της Λευκάδας.

Το απόγευμα, ωστόσο, επέστρεψε με νέα ανάρτηση και αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους followers της μια υπέροχη φωτογραφία που έβγαλε με το κινητό της την κόρη της. Στο εν λόγω στιγμιότυπο η Λυδία κατεβαίνει ανέμελη μια πέτρινη σκάλα που οδηγεί στην παραλία, φορώντας ένα αέρινο φόρεμα σε μωβ χρώμα.

“Ο Καστός, μια νησίδα σαν ζωγραφιά κοντά στην Λευκάδα, έχει μόλις 80 κατοίκους. Μαζί με εμάς 83!” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Δες την ανάρτησή της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο Καστός, μια νησίδα σαν ζωγραφιά κοντά στην Λευκάδα, έχει μόλις 80 κατοίκους. Μαζί με εμάς 83! 💜😋 #mydaughter #mydaughterismyworld #family #summeringreece #islandlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Read More

And More