Τατιάνα Στεφανίδου: Γιατί εύχεται στον γιο της, Νικόλα, “Καλή Επιτυχία”; Φωτογραφίες

Η Τατιάνα Στεφανίδου εκτός από μια άψογη επαγγελματίας που λατρεύει τη δουλειά της, αποτελεί και μια πολύ αφοσιωμένη και τρυφερή μητέρα. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο, τον Νικόλα και την Λυδία, τα οποία είναι όλη της η ζωή! Μπορεί να έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο τα απογεύματα είναι αφιερωμένα σε εκείνα. Με αφορμή μάλιστα, τις εξετάσεις του γιου της, η Τατιάνα έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι περήφανη για τον Νικόλα και τα σημαντικά βήματα που κάνει στη ζωή του και δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί “Καλή Επιτυχία” για τις εξετάσεις του! Ο Νικόλας Ευαγγελάτος σήμερα και αύριο δίνει τα τελευταία του μαθήματα για το πτυχίο του στα Οικονομικά και Υπολογιστές (Economics and Computing BSc) από το Πανεπιστήμιο του Kent στη Μεγάλη Βρετανία και η Τατιάνα του στέλνει όλη της την θετική ενέργεια! Ο γιος των δύο δημοσιογράφων έχει όλη τη στήριξη της οικογένειάς του που βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε την ακαδημαΐκή του καριέρα.

“Καλή επιτυχία μωρό μου. Σε λατρεύω” έγραψε η περήφανη μαμά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλή επιτυχία μωρό μου. Σε λατρεύω @nick_evagelatos ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Μάλιστα, τον προσεχή Σεπτέμβρη, ο Νικόλας Ευαγγελάτος θα φύγει ξανά για να κάνει Master στα Οικονομικά (Investment and Wealth Managment MSc) στο Πανεπιστήμιο Imperial στο Λονδίνο. Ο γιος της Τατιάνας και του Νίκου στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός και επέστρεψε στην Ελλάδα, πριν ξεκινήσει η καραντίνα, ενώ θα μείνει το καλοκαίρι εδώ, με σκοπό να εργαστεί. Το περσινό καλοκαίρι, ο Νικόλας εργάστηκε στις Βρυξέλλες, ωστόσο εξαιτίας του κορονοϊού, το φετινό καλοκαίρι θα παραμείνει Ελλάδα.

Read More

And More