Τατιάνα Στεφανίδου: Η απάντησή της στην προσπάθεια παραποίησης της αλήθειας για το τροχαίο

Η Τατιάνα Στεφανίδου με ανάρτησή της σήμερα στο επίσημο προφίλ της στο facebook, απαντά σε όσους προσπάθησαν να παραποιήσουν και να διαστρεβλώσουν την αλήθεια, ξεκαθαρίζοντας -προκειμένου να προστατεύσει τον Ιάσονα- ότι ίσως η ταχύτητα του βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή να ήταν πιο γρήγορη από την πραγματική ταχύτητα.

Να σημειώσουμε ότι η παρουσιάστρια του T LIVE, στον Alpha, έχει κάνει τρεις εκπομπές για το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή από τον 23χρονο Ιάσονα, στις οποίες είχε τονίσει και είχε εξηγήσει την παρανομία του υπηρεσιακού οχήματος. Είχε μάλιστα μαζί της τον έμπειρο  πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων Παναγιώτη Μαδιά ο οποίος είχε πει εμπεριστατωμένα την άποψή του για το τροχαίο.

Στην σημερινή εκπομπή, η δημοσιογράφος κράτησε τις αποστάσεις της ως προς το συγκεκριμένο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή λέγοντας πως δεν είναι δικό της το υλικό. Δυστυχώς κάποιοι προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια ρίχνοντας λάσπη… και προσπαθώντας να στοχοποιήσουν τη δημοσιογράφο και την εκπομπή TLIVE.

Η Τατιάνα Στεφανίδου στην ανάρτησή της αναφέρει:

“Στη σημερινή εκπομπή με θέμα το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή και το video που ήρθε στη δημοσιότητα, ξεκαθάρισα, με σκοπό την προστασία του 23χρονου Ιάσονα, ότι ίσως η ταχύτητα του συγκεκριμένου video να είναι πιο γρήγορη από την πραγματική. Κάποιοι το ερμήνευσαν με ακριβώς τον αντίθετο τρόπο. Είναι ξεκάθαρο ήδη από τις εκπομπές που έχουμε προβάλει στις 15, 16 & 17/3 και είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο στη σελίδα www.alphatv.gr/tlive ότι ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος έστριψε παράνομα και δεν υπήρχε στο σημείο τροχονόμος όπως όφειλε. Επίσης, πως ο 23χρονος μοτοσικλετιστής ήταν νόμιμος!

Read More

And More