Τατιάνα Στεφανίδου: «Η καρδιά μας μάτωσε» – Το μήνυμα για τις φωτιές στην Ελλάδα

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης με τις φωτιές που βιώνει η Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες. Η Μάνδρα, η Ρόδος, η Κέρκυρα και πολλές ακόμα περιοχές έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από την κόλαση των πυρκαγιών.

Η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για τις φωτιές, το μεσημέρι της Δευτέρας 24/7. Όπως έγραψε στην επίσημη σελίδα της στο Instagram, το κράτος χρειάζεται να επενδύσει περισσότερα στην πυροπροστασία και «όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να φυτέψουμε ξανά και το τελευταίο δέντρο που κάηκε».

Αναλυτικότερα, η Τατιάνα Στεφανίδου έγραψε στο Instagram:

«Η θάλασσα της Κέρκυρας βάφτηκε κόκκινη χθες βράδυ από τη φωτιά. Η καρδιά μας μάτωσε. Για τη Ρόδο, για την Κέρκυρα, για τη Μάνδρα, για κάθε δάσος, κάθε σπίτι κάθε επιχείρηση που έγιναν στάχτη.

Το κράτος πρέπει να επενδύσει ακόμη περισσότερα στην πυροπροστασία. Η Ελλάδα κινδυνεύει με την κλιματική αλλαγή και τις πυρκαγιές. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ!!! Αλλά και κάθε ένας από εμάς πρέπει να γίνει πιο υπεύθυνος. Οι περισσότερες πυρκαγιές ξεκινούν από ανθρώπινο λάθος, αδιαφορία, έλλειψη σεβασμού του περιβάλλοντος. Όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να φυτέψουμε ξανά και το τελευταίο δέντρο που κάηκε»

Δες την ανάρτηση που έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Read More

And More