Τατιάνα Στεφανίδου: Η νέα φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ιθάκη!

Μετά από μία πολύ δύσκολη και απαιτητική τηλεοπτική σεζόν -από την οποία βγήκε νικήτρια στη “μάχη” τηλεθέασης- η Τατιάνα Στεφανίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε για την φετινή χρονιά και η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει πλέον αρκετό ελεύθερο χρόνο, προκειμένου να ξεκουραστεί, να γεμίσει τις μπαταρίες της και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της.

Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις, λοιπόν, της Τατιάνας Στεφανίδου με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, και τα παιδιά τους έχουν ήδη ξεκινήσει. Πρώτος προορισμός τους είναι η Ιθάκη, στην οποία βρίσκονται τις τελευταίες μέρες και απολαμβάνουν τις ομορφιές του μυθικού νησιού του Οδυσσέα. Όλοι μαζί κάνουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του Ιονίου, γεύονται νοστιμιές από την παραδοσιακή τοπική κουζίνα και χαλαρώνουν έχοντας για παρέα ο ένας τον άλλον.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, έχει μοιραστεί ήδη τις πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Ιθάκη. Στην τελευταία της ανάρτηση, μάλιστα, είδαμε την ίδια να ποζάρει με boho chic look δίπλα στη θάλασσα, αγναντεύοντας το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην πρωτεύουσα του νησιού, το Βαθύ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Βαθύ Ιθάκη ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Οι followers της, όπως ήταν αναμενόμενο, έσπευσαν να της χαρίσουν τα likes τους, αλλά και τα πιο κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της.

Read More

And More