Τατιάνα Στεφανίδου: Η θεαματική βουτιά από το σκάφος στη θάλασσα! [pic]

Η Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της στο Ιόνιο και περνάει όμορφες στιγμές μαζί με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια, η οποία κέρδισε το «στοίχημα» με την τηλεθέαση την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε, ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της προκειμένου να επιστρέψει ανανεωμένη στα επαγγελματικά της καθήκοντα από Σεπτέμβρη.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, όπου διαθέτει έναν “δυνατό” λογαριασμό με σχεδόν 335 χιλιάδες followers, η Τατιάνα Στεφανίδου δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνάει με τον σύζυγός της, Νίκο Ευαγγελάτο, και τα παιδιά τους.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η αγαπημένη παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία που έβγαλε καθώς απολάμβανε το μπάνιο της σε παραλία της Ιθάκης. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, να τολμά μια θεαματική βουτιά από το σκάφος στη θάλασσα.

Το καλλίγραμμο κορμί της, όπως ήταν φυσικό, έκλεψε τις εντυπώσεις και… μάγεψε τους followers της, οι οποίοι έσπευσαν να της κάνουν like και πολύ κολακευτικά σχόλια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🧜🏼‍♀️🧜🏼‍♀️🧜🏼‍♀️ #summeringreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Όλοι έμειναν άφωνοι από την… ακροβατική βουτιά της Τατιάνας και όχι άδικα.

Read More

And More