Τατιανα Στεφανίδου: Μαγεμένη από τις ομορφιές του Καστού – Το γραφικό ταβερνάκι που ανακάλυψε

Tour στο Ιόνιο κάνουν τις τελευταίες ημέρες η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Οι δύο παρουσιαστές, μετά το πέρας των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους στην πρωτεύουσα, ετοίμασαν αποσκευές και ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Ο Γερολιμένας, η Πύλος, η Ζάκυνθος και ο Καστός αποτελούν τους προορισμούς που έχουν επισκεφτεί έως σήμερα.

Τόσο η Τατιάνα Στεφανίδου όσο και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν εντυπωσιαστεί από τα τοπία που συναντούν, πλέοντας στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου. Ωστόσο, ο Καστός φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά της γνωστής παρουσιάστριας, αφού εκεί έχει βρει το ησυχαστήριό της.

 

Διάβασε ακόμα: Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Σε ερημική παραλία του Καστού! Η “τυχαία” συνάντηση – βίντεο

 

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από ένα παραδοσιακό ταβερνάκι του νησιού. Το ζευγάρι γευμάτισε εκεί και συνάντησε τον ιδιοκτήτη και τον μάγειρα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να μας προτείνει το πιάτο που της άρεσε περισσότερο και δεν είναι άλλο από τον παραδοσιακό μουσακά.

“Το φαγητό για να είναι νόστιμο θέλει να το φτιάξεις με αγάπη. Αυτό κάνει ο Δημήτρης ο Μπέλλος στο νησάκι του Καστού με το μάγειρα του το Βασίλη. Αν ποτέ σας βγάλει ο δρόμος σας στο κουκλίστικο νησάκι του Ιονίου να δοκιμάσετε το μουσακά!”, σημείωσε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δες την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Read More

And More