Τατιάνα Στεφανίδου: Μας δείχνει το μπουντουάρ της και εντυπωσιάζει με το look της! [pics]

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει αδιαμφισβήτητα από τα πιο κομψά αλλά και μοντέρνα στυλ της ελληνικής showbiz και το αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναδεικνύει την κομψότητα της μέσα από τα looks που επιλέγει να φορέσει, τόσο στο πλατό της εκπομπής της “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” , αλλά και στις καθημερινές της εμφανίσεις.

Η ίδια καταφέρνει να συνδυάσει σε απόλυτη ισορροπία εδώ και χρόνια το κλασικό με το μοντέρνο ύφος στα looks της ακολουθώντας τη μόδα, αλλά πάντα με αναφορές σε αξίες της μόδας που είναι old time classic. Έτσι και τώρα, λοιπόν, κατάφερε να συνδυάσει περίτεχνα το διαχρονικό μαύρο μίνι φόρεμα, με ένα μοντέρνο φούξια σακάκι και γόβες της ίδιας απόχρωσης με κορδόνια που δένουν στον αστράγαλο.

Η Τατιάνα, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία που έβγαλε μπροστά στον καθρέφτη του μπουντουάρ που έχει δημιουργήσει στο σπίτι της, την ώρα που επιμελούνταν τις τελευταίες λεπτομέρειες του μακιγιάζ της, λίγο πριν την βραδινή της έξοδο, αλλά και στη συνέχεια μία ολόσωμη, στην οποία είδαμε ολόκληρο το outfit που επέλεξε και το οποίο αναδείκνυε άψογα την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

https://www.instagram.com/p/B5Llt5eBEpA/

https://www.instagram.com/p/B5LUnarByP4/

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι followers της της χάρισαν απλόχερα τα likes τους, ενώ δεν έλειψαν και τα κολακευτικά σχόλια για το αξιοζήλευτο κορμί της.

Read More

And More