Τατιάνα Στεφανίδου: Μας δείχνει τον χιονισμένο κήπο του σπιτιού της! [pic]

Σε λευκό φόντο βρίσκεται σήμερα η Αττική, μετά την ολονύχτια πυκνή χιονόπτωση. Το τοπίο είναι μοναδικό σε πολλές περιοχές και, παρά τα προβλήματα που έχουν προκληθεί, οι πολίτες απολαμβάνουν το όχι και τόσο συνηθισμένο θέαμα. Από τη Δροσιά και το Γέρακα μέχρι τη Γλυφάδα, το χιόνι -σε διαφορετική βέβαια ποσότητα- «καλημέρισε» τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου, οι οποίοι έσπευσαν να το φωτογραφήσουν, αλλά και να φωτογραφηθούν σ’ αυτό.

Το Instagram έχει γεμίσει, από το βράδυ της Δευτέρας, με τις αναρτήσεις χρηστών, οι οποίοι έβγαλαν και “ανέβασαν” στους προσωπικούς τους λογαριασμούς μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες που είδαμε από την χιονισμένη Αθήνα. Όπως φαίνεται, αυτός ο καιρός έβγαλες σε πολλούς τη πιο ρομαντική και καλλιτεχνική τους πλευρά.

Ανάμεσα σε άλλους και η Τατιάνα Στεφανίδου ανήρτησε στο προσωπικό προφίλ της μια υπέροχη φωτογραφία του χιονισμένου κήπου της, όπως τον αντίκρισε νωρίς το πρωί, ανοίγοντας το παράθυρό της. Η παρουσιάστρια είδε τα πάντα να είναι τυλιγμένα σε έναν λευκό μανδύα και, ως λάτρης των social media, έσπευσε να απαθανατίσει τη θέα.

“Λευκές καλημέρες σε όλους από την … Αλπική Κηφισιά!”, έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε.

Δες και το βίντεο που ανήρτησε λίγο αργότερα στα stories της:

Read More

And More