Τατιάνα Στεφανίδου: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές στο Ιόνιο! [pics]

Οι διακοπές στα νησιά του Ιονίου συνεχίζονται για την Τατιάνα Στεφανίδου και όλη την οικογένεια με την παρουσιάστρια να απολαμβάνει την κάθε στιγμή και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, τα πιο “μαγικά” στιγμιότυπα των φετινών διακοπών της.

Οι φετινές καλοκαιρινές εξορμήσεις της οικογένειας ξεκίνησαν λίγο μετά το τέλος την φετινής τηλεοπτικής σεζόν για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο, με το γνωστό ζευγάρι να ετοιμάζει βαλίτσες για το Ιόνιο. Το αγαπημένο ζευγάρι επισκέφτηκε αρχικά τη Λευκάδα, ακολούθησε μια στάση στην Κεφαλονιά και το γραφικό λιμανάκι του Φισκάρδο και το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στο μαγευτικό Μεγανήσι.

Ποδηλατάδα στο Μεγανήσι. Κουβεντούλα με τις γιαγιάδες στις αυλές. Ρυθμοί χωριού. Γαλήνη. #ionio #meganisi #greece #bikelife #bikersofinstagram #bike #bikestagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Το συγκεκριμένο νησί, μάλιστα, εντυπωσίασε και την Τατιάνα για την ηρεμία και την ομορφιά του. Η ίδια, μάλιστα, πόζαρε με φόντο το μαγευτικό τοπίο του νησιού που όταν το βλέπεις σε χαλαρώνει και σε ταξιδεύει.

Καλημέρα από το μικρούλι, ήσυχο και γραφικό Μεγανήσι. #greece #ionianislands#ionio #meganisi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Δες τις καλύτερες στιγμές από τις διακοπές της Τατιάνας στο Ιόνιο:

Read More

And More