Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Έτσι χαλαρώνουν στο σπίτι μετά από μία απαιτητική ημέρα

Στη βάση τους στην Αθήνα και τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες έχουν επιστρέψει εδώ και μερικές ημέρες η Τατιάνα Στεφανίδου και  ο Νίκος Ευαγγελάτος. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής επέστρεψε σήμερα μέσα από τη συχνότητα του Mega με το Live News ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου ετοιμάζεται πυρετωδώς για την τηλεοπτική της επιστροφή που θα γίνει σε λίγες ημέρες. 

Δες εδώ πως ευχήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου στον Νίκο Ευαγγελάτο για τη σημερινή του πρεμιέρα.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η Τατιάνα Στεφανίδου με το T- Live θα επιστρέψουν σε λίγο καιρό μέσα από τη συχνότητα του Alpha σε ανανεωμένη ώρα. (διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για την τηλεοπτική επιστροφή του T-Live)

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, το ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια έγγαμου βίου, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές έχει μπει και πάλι για τα καλά και πάλι στους ρυθμούς της καθημερινότητάς του και το μόνο που χρειάζονται και οι δυο μετά από μια κουραστική ημέρα είναι μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από ένα τρυφερό βίντεο που δημοσίευσε πριν λίγη ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μας δείχνει πως τα παιχνίδια και οι αγκαλιές με τον σκύλο τους είναι ένα από τα πράγματα που βοηθούν τόσο εκείνη όσο και τον Νίκο Ευαγγελάτο να αποφορτιστούν από την ένταση της μέρας.

Δες παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Read More

And More