Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Γιόρτασαν τον Δεκαπενταύγουστο στο Ιόνιο! [pics,vid]

Σήμερα σε κάθε γωνία της Ελλάδας γιορτάζεται ο Δεκαπενταύγουστος… αρκετά διαφορετικά βέβαια, από τα περσινά καλοκαίρια, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου θα γιορταστεί φέτος με λιγότερο εμφατικό τρόπο, καθότι θα εκλείψουν οι λιτανείες της εικόνας.

Με ευλάβεια, κατάνυξη αλλά και την απαραίτητη προσοχή λόγω της πανδημίας, οι πιστοί προστρέχουν στα αμέτρητα προσκυνήματα της Παναγίας, προκειμένου να απευθύνουν προσευχή, παράκληση και να αποτίσουν τιμή προς τη Θεοτόκο. Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, οι οποίοι απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Ιόνιο, επισκέφτηκαν σήμερα το Μοναστήρι της Παναγίας Βελλιανιτών για να γιορτάσουν την Κοίμηση της Θεοτόκου.

Το μοναστήρι της Παναγίας των Βελλιανιτών είναι χτισμένο στο ομώνυμο νησάκι, μπροστά από τη νησίδα του Αγίου Νικολάου και βρίσκεται αριστερά της εισόδου στο λιμάνι του Γαϊου Παξών. Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος παρακολούθησαν την λειτουργία, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και πάντα με προσοχή.

“Χρόνια Πολλά σε όλους” ευχήθηκε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μέσα από τα Instagram Stories της.

Read More

And More