Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Σε λαμπρή εκδήλωση του Δήμου Κηφισιάς

Πρωτοχρονιάτικες γιορτινές ευχές, πλατιά χαμόγελα και συναισθήματα χαράς πρυτάνευσαν στην λαμπερή σάλα υποδοχής στο «Αθηνά Παλλάς» του Ιδρύματος «Ιωάννης Σ. Λάτσης», στο Κεφαλάρι. Ήταν η ανταπόκριση στο θεσμικό κάλεσμα του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου και των Αιρετών -Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας Εκάλης- για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Δήμου.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Τατιάνα Στεφανίδου. Στο πλευρό της ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Γιώργος Θωμάκος, Τατιάνα Στεφανίδου

 

Στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή παρέστηκαν οι βουλευτές Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Δημήτρης Καιρίδης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Γιώργος Κατρούγκαλος και οι υπουργοί, Κωστής Χατζηδάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκη Κεραμέως, η υφυπουργός Ζωή Ράπτη και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και αρκετοί ακόμη εκπρόσωποι Δήμων και Περιφερειών.

Δημήτρης Καιρίδης, Γιωργος Κουμουτσακος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Άδωνις Γεωργιάδης, Αλέξανδρος Σαμαράς

 

Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Άδωνις Γεωργιάδης, Αλέξανδρος Σαμαράς

Τιμήθηκαν:

-Ο Υποναύαρχος επί τιμή -Εθνικός ευεργέτης – εφοπλιστής Παναγιώτης Λασκαρίδης για τις δωρεές του στην Πατρίδα (δώρισε 4 υποστηρικτικά πλοία στις ΕΔ),  Υγεία, Τέχνες, Γράμματα, Κοινωνία, Πολιτισμό (ίδρυμα Αικ. Λασκαρίδη). «Η σημερινή τιμή είναι ιδιαίτερα σημαντική για μένα γιατί προέρχεται από την πόλη μου. Οι διακρίσεις, μου υπενθυμίζουν το χρέος που έχω προς την πατρίδα» τόνισε ο κ. Λασκαρίδης.

Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος βραβεύει τον Παναγιώτη Λασκαρίδη

 

-Το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο για την πολύτιμη συμβολή του στην ελληνική κοινωνία και οικονομία της χώρας. Πρόκειται  για ένα από τα σημαντικότερα Ινστιτούτα γεωργικής έρευνας και φυτοπροστασίας σε εθνικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο όπου οι εγκαταστάσεις του εδρεύουν στον Δήμο Κηφισιάς. Το βραβείο παρέλαβε ο Αλέξανδρος Σαμαράς, Πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής του Ινστιτούτου.

-Η Δέσποινα Χατζηβασιλείου, πρώτη γυναίκα μετά από 72 χρόνια στη θέση της Γενικής Γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και συμμαθητή της από τα Ανάβρυτα Γιώργο Θωμάκο για την αναγνώριση της γυναίκας στα κέντρα λήψης αποφάσεων στο πρόσωπο της και αναφέρθηκε στο έργο του στον Πράσινο Δήμο μας.

– Η Ιωάννα Φωκά διακεκριμένη ιστορικός και συγγραφέας, εγγονή του Ιωάννη Μεταξά, για τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης και της οικίας του, όπου ακούστηκε το ιστορικό «ΟΧΙ». Ευχαρίστησε τον Δήμο για την αναγνώριση της προσφοράς της.

Read More

And More