Τατιάνα Στεφανίδου: Οι γιορτινές μέρες, η καλύτερη στιγμή στην καριέρα της και η ίδια τηλεοπτική στέγη με τον σύζυγό της!

Στην εκπομπή Αποκαλυπτικά μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου για τις γιορτινές ημέρες και τα Χριστούγεννα, την επιτυχία του «Tatiana Live» που είναι μία από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα της και το ξεκίνημα του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon με το ενημερωτικό “Live News”.

Πώς είναι να δουλεύεις και να μένεις μακριά από τα παιδιά σου τις ημέρες των γιορτών;
«Είναι μία συνήθεια πάρα πολλών ετών πλέον. Από τότε που ήταν μωρά, από τότε που γεννήθηκαν. Πάντα είναι ένας πόνος να εργάζεσαι πάρα πολύ και να μην βλέπεις τα παιδιά σου. Νομίζω όμως ότι υπάρχουν γυναίκες που εργάζονται πάρα πολύ, δεν βλέπουν τα παιδιά τους και δεν έχουν και τις δικές μου οικονομικές απολαβές. Όχι ότι το χρήμα μειώνει τον πόνο της έλλειψης των παιδιών, αλλά σκέφτομαι ότι όταν έχεις μια δουλειά και μια δουλειά καλή, δεν θα πρέπει να γκρινιάζεις.»

Για την εκπομπή Tatiana Live στο Epsilon:
«Νιώθω πολύ καλά στο Epsilon. Νιώθω ότι ίσως αυτή να είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας μου σε αυτή την μακρά της πορεία πλέον, γιατί είμαι στην τηλεόραση 22 χρόνια καθημερινά και αν ξεχώριζα τις στιγμές της καριέρας μου, ίσως αυτή να είναι η πιο σημαντική. Νομίζω ότι το διαφορετικό φέτος είναι τα παραπολιτικά θέματα που παρουσιάζουμε στην αρχή της εκπομπής. Ξεκινήσαμε με σκοπό να παρουσιάζουμε θέματα πολιτικά και παραπολιτικά για κανένα δεκάλεπτο – τέταρτο λόγω του ότι είχαμε εκλογές στην αρχή της χρονιάς και ήταν μια ταραγμένη πολιτικά περίοδος. Αυτό έδειξε να πηγαίνει τόσο καλά που τα πολιτικά και παραπολιτικά κατέλαβαν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της εκπομπής.»

Για το “Live News” με τον Νίκο Ευαγγελάτο:
«Νομίζω ότι είναι αυτό ακριβώς που του ταιριάζει. Κάνει κι αυτός ελεύθερα τη δουλειά του, το λέω και το ξαναλέω και το τονίζω γιατί για έναν δημοσιογράφο, το κυριότερο συστατικό επιτυχίας και το πιο σημαντικό διακύβευμα είναι η ελευθερία της έκφρασης. Αισθάνομαι ότι η εκπομπή του έτσι όπως είναι καθημερινή, με το κοινό να παρεμβαίνει, είχε κάτι καινούριο να δώσει και στην καθημερινή ενημέρωση και μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η προσπάθεια.»

Δες το βίντεο

Read More

And More