Τατιάνα Στεφανίδου: Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της το Σάββατο στις 14.50!

Σε λίγα 24ωρα η Τατιάνα Στεφανίδου και η ομάδα της θα βρίσκονται στο πλατό του ΣΚΑΪ για να μας παρουσιάσουν το “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”! Η εκπομπή με νέους και παλιούς συνεργάτες θα έχει πολλές εκπλήξεις με πρόσωπα της επικαιρότητας και συνεντεύξεις που θα συζητηθούν!

Η Τατιάνα έχει βάλει στόχο να κάνει ενδιαφέροντα τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου και η τηλεοπτική πορεία της δείχνει πως θα το καταφέρει! Η παρουσιάστρια  είναι έτοιμη να μας ταξιδέψει για μια ακόμα φορά σε άγνωστα και γνωστά λημέρια και να είναι “μαζί σου” κάθε Σαββατοκύριακο!

Εκτός από θέματα της επικαιρότητας και δυνατές προσωπικές ιστορίες που αποτελούν την «ταυτότητά» της, η Τατιάνα θα έχει φέτος την ευκαιρία να ταξιδέψει. Θα επισκεφτεί μέρη και θα συναντήσει ανθρώπους που αξίζει να συστήσει στους τηλεθεατές. Κι επειδή όλοι μας κρατάμε για το Σαββατοκύριακο τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας, θα γίνουν κι αυτές ρεπορτάζ, είτε αφορούν πρόσωπα της διπλανής πόρτας, είτε πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο!

Συντελεστές εκπομπής:
Αρχισυνταξία: Νατάσα Τσόλκα
Διεύθυνση παραγωγής: Φίλιππος Βιστάκης
Σκηνοθεσία: Φώτης Βλαχογιάννης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Πόπη Παπαδοπούλου
Δικαστικό ρεπορτάζ: Άγγελος Βουράκης
Αστυνομικό ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Γύγος, Άγγελος Λαμπίδης, Παναγιώτης Χατζημπαϊλος, Κώστας Μπουρούσης, Ζωή Δημητρίου, Ελένη Ευσταθίου

Stay tuned για την πρεμιέρα, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 14:50 το μεσημέρι!

Read More

And More