Τατιάνα Στεφανίδου: Παρουσίασε το νέο βιβλίο του Κώστα Χαρδαβέλλα και του γιου του! Φωτογραφίες

Η “συμφωνία” για τη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Χαρδαβέλλα και του γιου του Κωνσταντίνου κλείστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου όταν ήταν καλεσμένοι μπαμπάς και γιος για να μιλήσουν για το βιβλίο τους! Και χθες η Τατιάνα βρέθηκε με μεγάλη χαρά  στο Public του Συντάγματος και παρουσίασε το βιβλίο που έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος μαζί με τον γιο του και έχει τίτλο “12 Γυναίκες”!

Η Τατιάνα έφθασε στο γνωστό βιβλιοπωλείο συνοδευόμενη από τον Νίκο Ευαγγελάτο φορώντας μαύρη μπλούζα και παντελόνι και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και μίλησε για το βιβλίο που την εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή!Γι΄ αυτό εξάλλου το “φιλοξένησε” μαζί με τους δημιουργούς του στη εκπομπή της! Ο Κώστας Χαρδαβέλας δε σταμάτησε όλη τη βραδιά να χαμογελάει περήφανος για τον γιο του Κωνσταντίνο. Μεγάλη χαρά και περηφάνια για τους δυο άντρες της ζωής της, είχε και η Μαρία Χαρδαβέλλα σύζυγος και μητέρα των δυο συγγραφέων.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά

 

Μαρία Χαρδαβέλλα, Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος, Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας, Κώστας Χαρδαβέλλας

Το συγγραφικό δίδυμο με τη Τατιάνα Στεφανίδου

Λίγα Λόγια για τις “12 Γυναίκες”

Πατέρας και γιος ένωσαν εμπειρίες και απόψειςγια την πιο σύνθετη σχέση που υπάρχει στον πλανήτη γη: την σχέση μεταξύ άντρα και γυναίκας.

Δώδεκα γυναίκες, άγνωστες μεταξύ τους, που τις ενώνει ένα αόρατο νήμα: η ερωτική τους σχέση με τον διάσημο δημοσιογράφο Βάνια Βενιέρη. Έναν άντρα πλούσιο, επιτυχημένο, διαπλεκόμενο με την εξουσία, σκληρό και αδίστακτο με τις γυναίκες, που παίζει μαζί τους πουλώντας τους κάλπικα όνειρα, οργώνει τις ψυχές και τα κορμιά τους κι ύστερα τις πετάει σαν αποτσίγαρα.
Μέχρι που φτάνει η στιγμή που οι αμαρτίες του παρελθόντος επιστρέφουν μεταμφιεσμένες σε Νέμεση, απειλώντας να τινάξουν στον αέρα το παρόν και το μέλλον του. Μία εβδομάδα είναι ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του για να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα της εκδίκησης, πριν δει τη ζωή του να γίνεται στάχτη. Θα προλάβει;

Read More

And More