Τατιάνα Στεφανίδου: Party έκπληξη για τα γενέθλιά της [pics]

Τατιάνα Στεφανίδου: Party έκπληξη για τα γενέθλιά της [pics] | tlife.gr

“Και κάθε τέτοια μέρα σκέφτομαι πως η ζωή είναι ένα τεράστιο δώρο!” Με αυτά τα λόγια έδειξε η Τατιάνα Στεφανίδου την ευγνωμοσύνη της για όλα όσα έχει αποκτήσει στη ζωή της. Αφορμή ήταν τα γενέθλιά της τα οποία γιόρτασε σβήνοντας τρεις τούρτες. Μπορεί οι πιο ουσιαστικές ευχές για εκείνη να προέρχονται από την οικογένειά της, ο σύζυγός της και τα παιδιά της αλλά υπάρχει και μία ακόμα “οικογένεια” με την οποία είναι πολύ δεμένη. Πρόκειται για τους συνεργάτες της.

Η οικοδέσποινα του Tatiana Live περνά μεγάλο ποσοστό της μέρας της τόσο στο κανάλι όσο και στο γραφείο της στο TLIFE. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, παρά να αναπτύξει δυνατές σχέσεις με όσους συνεργάζεται. Για τον λόγο αυτό φρόντισαν να της ετοιμάσουν/ετοιμάσουμε τούρτα έκπληξη.

https://www.instagram.com/p/BhtnR4pBWgt/?taken-by=tatistefanidou

Η πρώτη ήρθε από την ομάδα της στο Epsilon. Της έκαναν ένα party έκπληξη φέρνοντας τυροπιτάκια και τούρτα από την Despina ενώ ακολούθησε και δεύτερη τούρτα από το Pap Liber.

Φυσικά, την επόμενη μέρα η Τατιάνα Στεφανίδου έσβησε μία ακόμη τούρτα στα γραφεία του TLIFE. Παρών ήταν και ο Νίκος Ευαγγελάτος αφού το TLIFE.gr συστεγάζεται με το NewsIt.gr.

READ more