Τατιάνα Στεφανίδου: Σαββατοκύριακο στις Βρυξέλλες – Εντυπωσιασμένη από την ομορφιά της πόλης [pic,video]

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, κυρίως την επαγγελματική. Βέβαια, παρόλο που προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, αλλά και τα παιδιά τους, τα οποία αποτελούν προτεραιότητα και για τους δύο.

Το πρωί του Σαββάτου, η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε μέσα από τα InstaStories της πώς βρίσκεται στις Βρυξέλλες, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους πάνω από 300 χιλιάδες followers της. Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Μαζί σου“, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αποφάσισε να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα του Βελγίου, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Ενθουσιασμένη από τα επιβλητικά κτήρια που αντίκρισε στην πρώτη της βόλτα, αλλά και από την ομορφιά της πόλης, η Τατιάνα Στεφανίδου απαθανάτισε με το κινητό της μια τεράστια και εντυπωσιακή πλατεία που επισκέφθηκε, ενώ στη συνέχεια πόζαρε με απόλυτα chic look μέσα σε μια… υπερφωτισμένη στοά.

http://www.instagram.com/p/ByKLXM-C89A/

http://www.instagram.com/p/ByKmJPhCccj/

http://www.instagram.com/p/ByKl_poix5D/

 

Το σίγουρο είναι πώς η Τατιάνα Στεφανίδου μαγνήτισε κι εκεί όλα τα βλέμματα πάνω της, αφού εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά όμορφη και στιλάτη.

Read More

And More