Τατιάνα Στεφανίδου: Στιγμές απέραντης ευτυχίας με τον γιο της στο Λονδίνο – Βίντεο

Ένα μαγικό Σαββατοκύριακο εκτός Ελλάδος πέρασε η Τατιάνα Στεφανίδου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του T-Live ταξίδεψε στο Λονδίνο για τον πιο ξεχωριστό λόγο. 

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι εξπρές στη βρετανική πρωτεύουσα για να επισκεφτεί τον γιο της, Νικόλα Ευαγγελάτο, ο οποίος εργάζεται στο Λονδίνο.

Ο 23χρονος γιος της της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου μετά το μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο Imperial στο Λονδίνο (MSC Finance Investment and Wealth Management), εδώ και ενάμισι χρόνο εργάζεται στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας ως Investment specialist, asset pricing.

Η δημοσιογράφος τρέφει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της και της λείπουν πολύ, καθώς να σου θυμίσουμε πως και η κόρη της Λυδία μετακόμισε στην Νέα Υόρκη για σπουδές.

Η Τατιάνα Στεφανίδου πέρασε ένα υπέροχο διήμερο στο Λονδίνο με τον γιο της και μας έδωσε μια μικρή γεύση με ένα βίντεο από το ταξίδι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

«Στιγμές απέραντης ευτυχίας αγκαλιά με το ξενιτεμένο μου αγόρι!» έγραψε η παρουσιάστρια του T-Live στη λεζάντα του βίντεο.

Read More

And More