Τατιάνα Στεφανίδου: Βόλτα στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς!

Κάθε χρόνο στην ανοιξιάτικη Ανθοκομική Έκθεση, γιορτάζεται η αναγέννηση και η ομορφιά της Φύσης. Στο Άλσος Κηφισιάς, σε έναν μοναδικό χώρο με πανύψηλα δέντρα και γραφικό σχεδιασμό, οι επαγγελματίες της ανθοκομίας στoλίζουν τα περίπτερά τους με τα πιο όμορφα άνθη και φυτά και πολλοί είναι αυτοί που τους επισκέπτονται για ν’ αγοράσουν λουλούδια και να χαρούν την άνοιξη όσο περισσότερο γίνεται.

Ο χώρος γεμίζει από πανέμορφα χρώματα και μεθυστικές μυρωδιές, που ξεσηκώνουν τις αισθήσεις. Και μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο να ήταν βροχερό, αλλά ανάμεσα σε ένα διάλειμμα βροχής, βρήκε ευκαιρία και η Τατιάνα Στεφανίδου να επισκεφτεί την έκθεση. H αγάπη και η αδυναμία της στα φυτά είναι γνωστή και πάντα της φτιάχνουν τη διάθεση. Άλλωστε φροντίζει να έχει ένα μπουκέτο με φρέσκα λουλούδια πάντα στο γραφείο και στο σπίτι.

“Χρώματα κι αρώματα στο Άλσος της Κηφισιάς. Σήμερα με τη βροχή οι μυρωδιές ήταν ακόμη πιο μεθυστικές. Γλυκά, δοσερά φιλιά σε όλους!”, έγραψε κι ανέβασε τις παρακάτω φωτογραφίες ανάμεσα σε όμορφες τριανταφυλλιές.

https://www.instagram.com/p/BicHGvSBpHp/

Read More

And More