Τατιάνα Στεφανίδου: Βραβεύτηκε από τον Όμιλο Unesco! Ποιες άλλες κυρίες πήραν βραβείο – Φωτογραφίες

Μια γιορτή για τις γυναίκες που ξεχωρίζουν, τολμούν και πετυχαίνουν, η κάθε μια στον τομέα της! 9 σημαντικές κυρίες βραβεύτηκαν το Σάββατο το απόγευμα από τον όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων για την προσφορά τους και την επίτευξη των στόχων τους.

Για 5η συνεχή χρονιά ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργάνωσε  μία γιορτή αφιερωμένη στις γυναίκες. Σημαντικές προσωπικότητες προσκλήθηκαν στην εκδήλωση, προκειμένου να τιμηθεί η “Γυναίκα στον σύγχρονο κόσμο” και η προσφορά της καθεμίας στον εκάστοτε χώρο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Ιφιγένεια του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρός του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, κος Ιωάννης Μαρωνίτης και στη συνέχεια έγινε η βράβευση σημαντικών κυριών από διάφορους χώρους, όπου η καθεμία έχει ξεχωρίσει στο δικό της.

Την λαμπερή γιορτή παρουσίασε η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου, ενώ ανάμεσα στις κυρίες που βραβεύτηκαν ήταν και η Τατιάνα Στεφανίδου για το έργο της στη δημοσιογραφική έρευνα. Εκτός από την δημοσιογράφο, βραβεύτηκαν επίσης οι κυρίες: Ελένη Αντωνιάδου, Ερευνήτρια της NASA, Μαρίνα Βερνίκου, Ιδρύτρια CREAID – Επιχειρηματίας, η  Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Πρόεδρος του συλλόγου «ΑΛΜΑ»-Ειδική παιδαγωγός, η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, η Σοφία Εφραίμογλου, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού-Επιχειρηματίας, η Λίλα Κουντουριώτη, αθλητικογράφος, η Κέλλυ Λουφάκη, Πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο και η Βασιλική Μιλλούση, Πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής.

Δες φωτογραφίες από τις βραβεύσεις:

Η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Ιωάννη Μαρωνίτη και τον Νίκο Ευαγγελάτο

 Μπάγια Αντωνοπούλου

Ελένη Αντωνιάδου

Μαρίνα Βερνίκου

Κατερίνα Διδασκάλου

Κέλλυ Λουφάκη

Σοφία Εφραίμογλου

Βασιλική Μιλλούση

Λίλα Κουντουριώτη

Ιωάννης Μαρωνίτης – Ελένη Αντωνιάδου – Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος

Ελένη Αντωνιάδου

Κατερίνα Διδασκάλου

Μαρίνα Βερνίκου – Μίλτος Καμπουρίδης

Βασιλική Μιλλούση – Μπάγια Αντωνοπούλου – Μαρίνα Βερνίκου

Ελένη Αντωνιάδου – Γιώργος Βερνίκος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More