Site icon TLIFE

Τατιάνα Στεφανίδου: Χαλαρώνει στο σπίτι της και προετοιμάζεται για το “αναγκαστικό cocooning” – Φωτογραφίες

Πρώτη του Νοέμβρη σήμερα και διανύουμε το τέλος του φθινοπώρου, μια δύσκολη περίοδος για όλους μας με το δεύτερο κύμα της πανδημίας να είναι κάτι παραπάνω από σφοδρό. Η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε σήμερα 1η του Νοέμβρη να μας ευχηθεί “Καλό Μήνα” μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μένοντας φυσικά σπίτι της. Μπορεί να έχει έξω μια υπέροχη μέρα με λίγη δροσιά, ωστόσο πρέπει όλοι μας να προσέχουμε και να βγαίνουμε όσο λιγότερο μπορούμε. 

Η γνωστή παρουσιάστρια εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο του Σαββατοκύριακου για να ξεκουραστεί και φυσικά να περάσει όμορφες οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους Λυδία (ο γιος της Νικόλας βρίσκεται στο Λονδίνο για σπουδές). Η Τατιάνα χαλαρώνει στο κρεβάτι της, πίνοντας τον κυριακάτικο της καφέ και διαβάζοντας το περιοδικό της.

Η δημοσιογράφος σχολίασε, μάλιστα, σχετικά με το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης, πως έρχεται… “αναγκαστικό cocooning”!

Μιας και τα μαγαζιά εστίασης αλλά και τα θέατρα και τα σινεμά, θα κλείσουν σε δύο μέρες, όλοι μας θα περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι μας!

© 2024 tlife.gr