“Τατουάζ”: Η συγκλονιστική σειρά του Alpha γίνεται… καθημερινή;

“Τατουάζ”… Η ολοκαίνουργια σειρά της Βάνας Δημητρίου και του Ανδρέα Γεωργίου που έχει έρθει φέτος στους δέκτες μας μέσα από τον Alpha και έχει καταφέρει να μην γίνει μία απλή συνήθεια, αλλά κανονική τηλεοπτική μανία, κάνοντας τα μηχανάκια της Nielsen να της υποκλίνονται!

Ναί, οι ιθύνοντες του Alpha αποφάσισαν να γυρίσουν την πλάτη στη τηλε-εμμονή με τα αγριάλιτι και να κάνουν και φέτος τηλεοπτικό πρωταθλητισμό, επενδύοντας στην ελληνική μυθοπλασία, η οποία η αλήθεια είναι πως σχεδόν κάθε χρόνο τους βγάζει ασπροπρόσωπους.

Αναμφισβήτητα ,λοιπόν, μία από τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες της χρονιάς είναι το “Τατουάζ” που σαρώνει. Έτσι εδώ και λίγες ημέρες έχει δημιουργηθεί ιδιαίτερος ντόρος με την είδηση που κυκλοφόρησε και ήθελε τα στελέχη του καναλιού και κυρίως την δαιμόνια διευθύντρια προγράμματος Ιζαμπέλα Σασλόγλου, να σκέφτεται μήπως και η νέα αυτή τηλεοπτική πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου, θα έπρεπε να πάρει την μορφή “καθημερινού” και βάση αυτής της φιλοσοφίας να ενταχθεί στο prime-time του καναλιού.

Μετά από μία σειρά από επαφές και τηλέφωνα που είχα χθές, κατάφερα να μάθω τελικά το τι μέλλει γενέσθαι με το “Τατουάζ”. Τι απάντηση πήρα;

“Η αλήθεια είναι πως το “Τατουάζ” είναι μία δουλειά που κάλλιστα θα μπορούσε να υπάρχει στο πρόγραμμά μας κάθε βράδυ”, αποκαλύπτουν στο TLIFE οι κύκλοι του σταθμού και σπεύδουν να συμπληρώσουν:

“Είναι μία σειρά που έχει την δυναμική που χρειάζεται για να μπορέσει να στηρίξει το prime-time μας από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή. Όμως, αυτή την στιγμή δεν θεωρούμε πως μία τέτοια κίνηση θα μας ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και πολύτιμη. Για την ώρα τα τηλεοπτικά δεδομένα σε ότι έχουν να κάνουν με το “Τατουάζ”, παραμένουν ίδια”.

Read More

And More