Ταχύπλοο σκότωσε επιχειρηματία την ώρα που έκανε ψαροντούφεκο!

Ο 42χρονος Παντελής Πανταζόπουλος, βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που έκανε ψαροντούφεκο στη Δήλο. Σύμφωνα με την Espresso, το μεσημέρι της Τετάρτης ο επιχειρηματίας πήγε για υποβρύχιο ψάρεμα με έναν καλό του φίλο αλλά κάποια στιγμή απομακρύνθηκαν.

Ο φίλος του, ολοκλήρωσε την κατάδυσή του και βγήκε από το νερό περιμένοντας τον επιχειρηματία. Εκείνος όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ο Παντελής Πανταζόπουλος που διατηρούσε στη Μύκονο τα τουριστικά γραφεία ”Island Mykonos Travel”, έπεσε θύμα ενός ασυνείδητου οδηγού ταχύπλοου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, την ώρα που ο 42χρονος έκανε ψαροντούφεκο, τον χτύπησε ένα ταχύπλοο σκάφος με την προπέλα στο κεφάλι και τον εγκατέλειψε. Στις 20:30 ειδοποιήθηκαν οι αρχές και χτένισαν την περιοχή για να βρουν τον επιχειρηματία.

Τελικά, ο άτυχος Παντελής Πανταζόπουλος βρέθηκε στις 22:30 διαμελισμένος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σύρου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το λιμενικό ψάχνει να εντοπίσει τον δράστη. Η σορός του βρίσκεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά ενώ στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του στη Μύκονο.

Read More

And More