Taylor Swift: Η μία και μοναδική εμφάνισή της για το 2017! [vid]

Tραγούδησε στη συναυλία που δόθηκε μία μέρα πριν από τον αγώνα του Super Bowl και τάραξε τους θαυμαστές της η Taylor Swift… Όχι μόνο με την εμφάνισή της αλλά και με τα όσα είπε.

Η 27χρονη ποπ σταρ ανήγγειλε ότι η εμφάνισή της αυτή μπορεί να είναι και η μοναδική για το 2017. Σε μικρό κοινό, για τα δικά της δεδομένα, περίπου 9.000 άτομα, η Taylor Swift τραγούδησε για 90 λεπτά όλες τις μεγάλες της επιτυχίες και συγκλόνισε τα μέλη από το Club Nomadic. “Απ’ όσο ξέρω θα κάνω μόνο μία εμφάνιση το 2017 και στο βαθμό που γνωρίζω, αυτή είναι η μοναδική μου εμφάνιση”, είπε.

“Νιώθω όμορφα που είμαι απόψε στο Χιούστον του Τέξας”, είπε και τραγούδησε για πρώτη φορά ζωντανά τη νέα της επιτυχία “I Don’t Want to Live Forever”, που ερμηνεύει μαζί με τον Ζέιν Μαλίκ στο soundtrack της ταινίας “Οι πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι”.

Το κοινό άρχισε να επευφημεί περιμένοντας να δει στη σκηνή και τον Μαλίκ, αλλά η Taylor έσπευσε να τους πει ότι «αυτός σίγουρα δεν είναι εδώ», αλλά ζήτησε από τον κόσμο να τραγουδήσει μαζί της, ενώ ερμήνευσε και τραγούδια που έχει γράψει για άλλους καλλιτέχνες.

Δες το video:

Read More

And More