Τελευταίο αντίο σήμερα στον Δ. Μητροπάνο – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Έλληνα ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο που “έφυγε” το πρωί της Τρίτης θα πει σήμερα ολόκληρη η χώρα. Ο 64χρονος τραγουδιστής έδωσε μάχη τα τελευταία χρόνια. Έχασε κι άφησε την Ελλάδα στην “εθνική της μοναξιά”.
Το ανακοινωθέν του θανάτου του έγραφε πως έχασε τη ζωή του από “οξύ πνευμονικό οίδημα”, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο.
Όλη η Ελλάδα συγκλονίστηκε από την είδηση του θανάτου του. Κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει πως σίγησε για πάντα η φωνή του Μητροπάνου. Πως δε θα τραγουδήσει ξανά τη Ρόζα και δε θα χορέψει εκείνο το βαρύ, αυθεντικό ζεϊμπέκικο.
Τώρα όλοι ετοιμάζονται να του πουν το τελευταίο αντίο. Θα το κάνουν στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης στο πρώτο νεκροταφείο. Από τις 10:00 το πρωί σήμρα, η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του νεκροταφείου.
Η οικογένειά του ζήτησε αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα, για το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων για τους άστεγους, στο λογαριασμό 064/48000015, στην Εθνική Τράπεζα.

Read More

And More