Τελικά δεν είναι ποτέ… “Αργά” για τον Νίκο Μαστοράκη ο οποίος επανακάμπτει τηλεοπτικά!

Από το “Ε” τον περιμέναμε, από το “Action 24” τελικά αποφάσισε να επανακάμψει τηλεοπτικά ο Νίκος Μαστοράκης. Ναι, μπορεί η φημολογία της εποχής να τον ήθελε να βρίσκεται ένα βήμα πριν τις υπογραφές με το “Ε”, όμως, ο γνωστός δημοσιογράφος, παραγωγός, σκηνοθέτης και φυσικά και παρουσιαστής αποφάσισε αυτό το τηλεοπτικό comeback του να γίνει μέσα από το “Action 24”.

Ετσι, μετά από πολλά, από πάαααρα πολλά χρόνια απουσίας του από το τηλεοπτικό προσκήνιο, ο δαιμόνιος Μαστ ξανά “χτυπά” και μαζί φέρνει και την θρυλική εκπομπή του “Αργά”, η εκπομπή η οποία αναμφισβήτητα έγραψε την δική της ιστορία στο εγχώριο, τηλεοπτικό late night show.

Το “Αργά” ,λοιπόν, επιστρέφει από τα μέσα του Οκτώβρη στους δέκτες μας, θα μεταδίδεται καθημερινά μετά τα μεσάνυχτα και τα Σαββατοκύριακα; Θα παίζει λέει best-off μιας και οι υπεύθυνοι του καναλιού θα φροντίσουν να μας… εθίσουν με την συγκεκριμένη εκπομπή.

Αυτό ,όμως, που πραγματικά έχει ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι αυτή τη φορά ο Νίκος Μαστοράκης θα ασχοληθεί με το “Αργά” πίσω από τις κάμερες, αφού ναι μεν επιστρέφει τηλεοπτικά, ναι μεν ζωντανεύει και πάλι την συγκεκριμένη, πολυαγαπημένη εκπομπή του, όμως, αποφάσισε την παρουσίασή της να την εμπιστευτεί σε ένα καινούργιο πρόσωπο, το οποίο όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, θα είναι άνδρας και το όνομά του για την συγκεκριμένη θέση θα μας προκαλέσει μεγάλη έκπληξη! Ιδού η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού…

“…Το μεγαλύτερο ίσως brand στα talk shows της τηλεόρασης του 20ου αιώνα, το «ΑΡΓΑ» ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ, έρχεται στο Action24 και μάλιστα… αργά (μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα) και επτά φορές τη βδομάδα. Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, φρέσκο, ανατρεπτικό και ολοκαίνουργιο και τα Σαββατοκύριακα best of.

Ο Νίκος Μαστοράκης αυτή τη φορά δεν θα είναι μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του (διατηρεί πάντως την παραγωγή και τη σκηνοθεσία), όμως το όνομα του παρουσιαστή του νέου ΑΡΓΑ αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό και σίγουρα, όταν ανακοινωθεί, θα εκπλήξει…”

Read More

And More