Τελικά ο Λοίζος Ξενόπουλος θα είναι ο διάδοχος της Άλκηστις Μαραγκουδάκη στο ΣΚΑΙ;

Μετά την είδηση της αποχώρησης της Άλκηστις Μαραγκουδάκη από την θέση της διευθύντριας προγράμματος του ΣΚΑΙ, πολλά είναι τα σενάρια για την… επόμενη μέρα στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ και για την διάδοχη κατάσταση που θα υπάρξει εκεί στο Φάληρο.

Και μπορεί τα σενάρια που ακούστηκαν να είναι πολλά, όμως, το σενάριο εκείνο που έπαιξε πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, ήταν το σενάριο που ήθελε τον Λοίζο Ξενόπουλο να φλερτάρει στενά με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ, για να αναλάβει λίαν συντόμως το τιμόνι της διεύθυνσης της ψυχαγωγίας του καναλιού.

Είναι ,όμως, έτσι τα πράγματα; Όντως, ο μέχρι και σήμερα διευθυντής προγράμμος του Mega (μην ξεχνάς ότι το Mega μπορεί να έχει βγει από την… πρίζα ,όμως, εξακολουθεί να υπάρχει ως κανάλι και όλοι οι άνθρωποι του Mega είναι εκεί καθημερινά και το κρατούν στη ζωή) πάει ΣΚΑΙ;

Σύμφωνα με τις δικές μου αποκλειστικές πληροφορίες ακόμα τίποτα δεν έχει “κλειδώσει”, ακόμα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Λοίζος δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από το κανάλι του Φαλήρου το καλοκαίρι που μας πέρασε και πιο συγκεκριμένα την εποχή που είχε παρθεί η απόφαση ο ΣΚΑΙ να αποκτήσει μυθοπλασία και να επενδύσει στη μυθοπλασία με δυναμικό τρόπο κατά την διάρκεια της σεζόν 2017-2018.

Στην πορεία ,όμως, αυτό το τηλε-συνοικέσιο έμεινε στη μέση, από την στιγμή που… ναυάγησαν και τα σχέδια του ΣΚΑΙ για την μυθοπλασία.

Έτσι, οι ΣΚΑΙκοί υποστηρίζουν πως όλα αυτά τα δημοσιεύματα που προέκυψαν και πάλι και αφορούν στο Λοίζο Ξενόπουλο, προφανέστατα και είναι η… ουρά του καλοκαιριού, μιας και για την ώρα δεν φαίνεται να έχουν υπάρξει εκ ΄νέου επαφές και συζητήσεις.

Από την άλλη μεριά μην ξεχνάς λατρεμένη, πως δεν είναι εύκολη υπόθεση την δεδομένη στιγμή ο Λοίζος Ξενόπουλος να πηδήξει από το… καράβι του Mega, μιας και εκεί βρίσκεται πάρα πολλά χρόνια και είναι επίσης πάρα πολλά τα λεφτά που του ανήκουν, τα έχει δουλέψει και τα δικαιούται μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

Οπότε από την στιγμή που η συγκεκριμένη επιχείρηση υφίσταται και μαζί της υφίστανται κι όλα σου τα εργατικά δικαιώματα, δεν την εγκαταλείπεις και δεν χαρίζεις σε κανέναν, τίποτα!

Άρα πως ακριβώς ο Λοίζος Ξενόπουλος αυτή τη συγκεκριμένη εποχή που μιλάμε θα μπορούσε να κλείσει πίσω του την πόρτα του Μεγάλου Καναλιού;

Read More

And More