Τελικά παραιτείται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος από τον ΣΚΑΙ;

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε την τοποθέτησή του για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος ξεκάθαρα είχε υποστηρίξει την επιλογή του Ναι.
Μέσα από τη δήλωσή του, ξεκαθάρισε πως κάποιοι παραποίησαν τα λόγια του πως αν επικρατήσει το Όχι θα παραιτηθεί.

Πιο συγκεκριμένα με ένα νέο post ο δημοσιογράφος ξεκαθαρίζει τα πράγματα και λέει ότι κάποιοι εσκεμμένα έδωσαν αυτή την ερμηνεία στο μήνυμα του και ότι ποτέ δεν υποστήριξε κάτι τέτοιο.

Το μήνυμα του:

“Με θάρρος και στην ήττα. Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που αυτός ο λαός πανηγυρίζει την επερχόμενη καταστροφή του. Και τον βασιλιά εξάλλως τον υποδέχτηκαν τον Νοέμβριο του 1920.

Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, δε, οι γνωστοί κάφροι κυκλοφόρησαν πως έχω πει ότι αν βγει το ΟΧΙ παραιτούμαι. Η δήλωση έχει ως εξής: “Αν βγει ΟΧΙ και οι τράπεζες ανοίξουν κανονικά, χωρίς δραχμή και χωρίς περιορισμούς, υποβάλλω την παραίτησή μου στον Γιάννη Αλαφούζο.” Η κα Βαλαβάνη μόλις μίλησε για δέσμευση των μετρητών και στις θυρίδες.

Αυτό νομικά δεν γίνεται, αλλά εδώ είμαστε και θα δούμε. Βέβαια, τα τσουτσέκια αυτό δεν θα το παίξουν. Οπότε Please share.

Είναι λυπηρό, αλλά η Ελλάδα που έχασε δεν έχει οικονομικά, ούτε κομματικά συνεκτικά χαρακτηριστικά. Έχασε μια αντίληψη, δυτικών τρόπων και ευρωπαϊκής ηθικής. Και φταίνε τα λαμόγια που επιτρέπαμε τόσα χρόνια να μας εκπροσωπούν”.

Read More

And More