Τελικά ποιός χρειάζεται ψυχίατρο; Νέα επιστολή Πατίτσα!

Πριν από λίγες μέρες με δηλώσεις της η Μαριγώ Λεμού μας έστελνε όλους στον ψυχίατρο για όσα δημοσιέυθυκαν για την μετατροπή ενός ιστορικού χώρου σε night club. Έπειτα η οικογένεια Πατίτσα ζήτησε συγνώμη με επιστολή της από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο. Ωστόσο, έστειλε και δεύτερη επιστολή προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης η οποία περιέχει μόνο διευκρινίσεις, παρατηρήσεις και διαψεύσεις και ούτε λόγος για συγνώμη.

Σύμφωνα με την επιστολή, ζητά από τους δημοσιογράφους να επανορθώσουν προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και η υπόληψη της οικογένειας και της Μαριέττας Χρουσαλά. Η οικογένεια υποστηρίζει ότι τα σχόλια του Τύπου είχαν “δόλο και συκοφαντική διάθεση”.

“Επειδή αποκορύφωμα των κατηγοριών ήταν η έλλειψη εθνικής συνείδησης, θα πω: χωρίς θωρηκτό “Αβέρωφ” σήμερα δεν θα υπήρχαμε ως Έλληνες. Η οικογένειά μας κατάγεται από τις Οινούσσες και ο παππούς μας, καπετάν Λέων Λεμός, σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, μιλούσε πάντα με δέος για το ενδοξότερο ελληνικό πλοίο”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Λεό Πατίτσας.

“Δεν στήθηκε καμία πίστα στον χώρο του θωρηκτού. Υπήρχαν αναρτημένες πινακίδες που καλούσαν τον κόσμο να σεβαστεί την ιστορικότητα του χώρου, ενώ στις προσκλήσεις που είχαν μοιραστεί ήταν σαφές ότι το ένδυμα της βραδιάς ήταν επίσημο”, τονίζει ο ίδιος στην συνέχεια.

Η οικογένεια Πατίτσα δεν δέχεται ότι επρόκειτο για γαμήλια δεξίωση και επισημαίνουν ότι σεβαστήκαν το χώρο χωρίς να κάνουν κάτι το οποίο παραβίαζε το πρωτόκολλο και την ιστορία και ότι η εκδήλωση που αφορούσε την διοργάνωση των “Ποσειδωνίων” δεν είχε πρόθεση να προσβάλει και γι’αυτό ζήτησαν συγνώμη. Το ερώτημα όμως είναι, ποιος χρειάζεται ψυχίατρο τελικά;

Read More

And More