Τελικά πότε ξεκινά το “World Party” στον Alpha;

Διήνυσαν 102.549 χλμ., γύρισαν 11 χώρες και επισκέφθηκαν 32 πόλεις! Τράβηξαν αμέτρητες φωτογραφίες, πήδηξαν από γκρεμούς, κολύμπησαν με καρχαρίες, έκαναν ελεύθερη πτώση, σούμο, σαφάρι, μεταμορφώθηκαν σε ροκ σταρ… Και τι δεν έκαναν την περσινή σεζόν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης!

Το «πάρτυ» όμως δεν σταματάει εδώ! Οι μπαταρίες φόρτισαν, οι χάρτες ξεδιπλώθηκαν, τα σακίδια γεμίζουν και οι δύο συνοδοιπόροι είναι έτοιμοι για νέες προκλήσεις. Μογγολία, Λάος, Βιετνάμ και Καμπότζη είναι μερικοί από τους νέους προορισμούς που θα επισκεφθούν.
Στο «World Party Reloaded» θα πάρουμε μία σύντομη γεύση από τις νέες εξορμήσεις, γιατί όταν πρόκειται για τον Σάκη και τον Γιώργο, καλό είναι να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι…

Με άλλα λόγια; Ο Σάκης και ο Γιώργος αποδεδειγμένα… world party animal είναι πανέτοιμοι και λίαν συντόμως επιστρέφουν στους δέκτες μας. Εχουν ταξιδέψει, έχουν συγκεντρώσει φοβερό τηλεοπτικό υλικό και τώρα; Τώρα έχουν πατήσει γκάζι και ετοιμάζονται για την μεγάλη, φετινή τους πρεμιέρα.

Πρεμιέρα η οποία τελικά ορίζεται για το αργότερο στα μέσα του Φλεβάρη, μιας και λόγω των βουλευτικών εκλογών δεν θα πραγματοποιηθεί στα τέλη αυτού του μήνα, όπως αρχικά σχεδιαζόταν.

Read More

And More