Τελικός Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: Βίντεο με την προετοιμασία λίγο πριν βγει στη σκηνή

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ όπως κάθε χρόνο να μας μεταφέρει τον παλμό της μουσικής διοργάνωσης, που μας χαρίζει μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις.

Η Αμάντα Γεωργιάδη είναι έτοιμη να ανέβει στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας με το τραγούδι Die Together, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό. Η ελληνική συμμετοχή έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, και μάλιστα στην τελευταία της πρόβα, το βράδυ της Παρασκευής 13/5 αποκόμισε θετικά σχόλια.

Λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού, η Αμάντα Γεωργιάδη κάνει τις πρόβες της στο backstage, ενώ η αγωνία της είναι αρκετά μεγάλη. Η νεαρή τραγουδίστρια μάλιστα, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την προετοιμασία της. 

Όπως θα δεις, η Αμάντα Γεωργιάδη ζεσταίνει τη φωνή της, ενώ φαίνεται λίγο αγχωμένη. «Σύντομα, τώρα σύντομα», έγραψε η ίδια κάτω από την ανάρτησή της.

Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, θα το ανακοινώσει η Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας στον περσινό διαγωνισμό, κατακτώντας τη 10η θέση.

 

Read More

And More