Τελικός Eurovision 2022: Το video των Maneskin από τα παρασκήνια – Με πατερίτσες ο Damiano David

Στο  Pala Olimpico και το Τορίνο της Ιταλίας διεξάγεται σήμερα ο τελικός του 66ου διαγωνισμού της Eurovision.

Στον τελικό της φετινής Eurovision συμμετέχουν οι είκοσι χώρες που προκρίθηκαν από τους δυο ημιτελικούς αλλά και οι Big Five (Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και η διοργανώτρια χώρα Ιταλία), ενώ ψηφίζουν και οι σαράντα συμμετέχουσες χώρες.

Την Ελλάδα εκπροσωπεί η  Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία θα ερμηνεύσει το «Die together», μια ιδιαίτερα συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική αυτοβιογραφική μπαλάντα ενώ τον σχολιασμό της διοργάνωσης βρίσκονται και φέτος η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ωστόσο, από τον σημερινό τελικό δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι περσινοί νικητές του διαγωνισμού, Maneskin. Το ιταλικό συγκρότημα που κατάφερε να ξεχωρίσει με την εκκεντρική του εμφάνιση, θα ανέβει ξανά στη σκηνή της Eurovision παρουσιάζοντας αυτή τη φορά το νέο τους τραγούδι.

Πριν λίγα λεπτά, oi Μaneskin, ανέβασαν ένα  instastory στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram  στο οποίο τους βλέπουμε να περπατούν στα παρασκήνια του Pala Olimpico με τον Damiano David να χρησιμοποιεί τις πατερίτσες του. Νωρίτερα, o Damiano είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram στην οποία πόζαρε με τις πατερίτσες σημειώνοντας πως πρόκειται για την πρώτη μέρα ελευθερίας του.

Read More

And More