Τελικός με… απώλειες ! Διαβάστε τα πάντα για το κυριακάτικο “Just”…

Εκπλήξεις, χορό, μουσική, τραγούδια και άρωμα από Μπόλιγουντ θα έχει ο μεγάλος τελικός του «Just the 2 of us» την Κυριακή στις 9 το βράδυ. Ο Παναγιώτης Πετράκης και η Ελένη Φουρέιρα θα διασταυρώσουν τα… μικρόφωνά τους με αυτά της Μαρίας Μπεκατώρου και του Χρήστου Χολίδη για την… κούπα. Η τετράδα του τελικού κατάφερε με τις εμφανίσεις της να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο των κριτών όσο και των τηλεθεατών για έντεκα εβδομάδες και κέρδισαν επάξια την πρόκριση στον τελικό.

Μάλιστα, η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε εντυπωσιακή, ειδικότερα στα τελευταία live του «Just the 2 of us», ενισχύοντας σημαντικά το φιλανθρωπικό σκοπό του προγράμματος, που είναι η στήριξη της προσπάθειας των αθλητών των Special Olympics.

Το ζευγάρι που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, ο εκρηκτικός Πετράκης και η σέξι Φουρέιρα δηλώνουν στο «TV Eθνος» για τη μέχρι τώρα πορεία τους, αλλά και για το ποιος θα στεφθεί νικητής. «Σαφέστατα η αγάπη του κόσμου… Αυτή μας έδωσε δύναμη και αυτή μας κράτησε και στο παιχνίδι… Το ότι φτάσαμε μέχρι τον τελικό είναι για μας ήδη μία πολύ μεγάλη νίκη. Δεν είναι το θέμα το ποιος θα κρατήσει τελικά το… τρόπαιο».

Οι φιναλίστ θα διαγωνιστούν σε τρία τραγούδια, εκ των οποίων το ένα θα είναι κοινό και πρόκειται για το «Εμείς οι δύο σαν ένα», ώστε η τετράδα του τελικού να κριθεί επί ίσοις όροις. Στον πρώτο γύρο θα πουν ένα τραγούδι με ξένους στίχους και στον δεύτερο γύρο ένα ελληνικό τραγούδι. Αφού το διαγωνιστικό μέρος του σόου τελειώσει, τα δύο ζευγάρια απαλλαγμένα από το άγχος της βαθμολογίας θα ενώσουν δυνάμεις και θα ερμηνεύσουν μαζί στη σκηνή του σόου το τραγούδι (Σ’ ευχαριστώ για) «Οσα μου έχεις χαρίσει» του Γιώργου Δημητριάδη.

Στον μεγάλο τελικό του φιλανθρωπικού σόου του Mega, θα δώσουν το «παρών» όλοι οι διαγωνιζόμενοι και θα ξανατραγουδήσουν στη σκηνή του σόου. Εκτός από τον Κώστα Καραφώτη που θα βρίσκεται στο εξωτερικό, τη Μαρία Κορινθίου που θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και τον Νίκο Μίχα που υπηρετεί τη μαμά πατρίδα, όλα τα αστέρια του «Just» που έχουν αποχωρήσει θα μας εκπλήξουν με τα όσα θα παρουσιάσουν, φυσικά με τη συνοδεία του Γιώργου Καπουτζίδη και της Δούκισσας Νομικού.

Η σκηνή του «Just the 2 of us» θα μετατραπεί σε Μπόλιγουντ και όλοι μαζί θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν τη διασκευή του «Jai Hο» της ταινίας «Slumdog Millionaire» από το συγκρότημα «Pussycat Dolls».

Ακόμη, o Στέφανος Κορκολής και ο Κώστας Τουρνάς αφήνουν για λίγο τη θέση τους στην κριτική επιτροπή και τραγουδούν γνωστές επιτυχίες τους μαζί με τα ζευγάρια που έχουν αποχωρήσει.

Μετά από 11 εβδομάδες γεμάτες μουσική, χορό, ανατροπές, ξεχωριστές εμφανίσεις, γέλιο και συγκίνηση, το «Just the 2 of us» τελειώνει έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε. Με όλα τα αστέρια επί σκηνής να τραγουδούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
ΠΗΓΗ : ΕΘΝΟΣ

Read More

And More