Τελικός του Μουντιάλ σήμερα! Και τώρα τι κάνουμε;

Σήμερα στις 21:30 το μαρτύριό μας τελειώνει! Είναι ο τελικός του Μουντιάλ αλλά η νύχτα προμηνύεται δύσκολη… Picture it: Καμιά 10αριά μαντραχαλέοι στο σαλόνι σου με μπύρες, πίτσες και άλλα ανθυγιεινά σνακς φωνάζουν και βρίζονται μεταξύ τους. Απόψε είναι η πιο σημαντική στιγμή για εκείνους και η παρουσία σου στο σπίτι μόνο να τους τη χαλάσει μπορεί.

Έτσι λοιπόν το TLIFE σου προτείνει ιδέες για να περάσεις καλά και χωρίς αυτόν. Έχουμε και λέμε:

  • Χαλαρά για ποτάκι με τις κολλητές. Ντυθείτε, γίνετε θεές κι άσε τους άλλους να γκαρίζουν μόνοι τους.
  • Σινεμά. Ευκαιρία να απολαύσεις την αγαπημένη σου ταινία που ο δικός σου βαριόταν να δει.
  • Πήγαινε για φαγητό. Πάρε τις φίλες σου ή ακόμη και τη μαμά σου και πηγαίνετε να φάτε κινέζικο ή ιταλικό. Έτσι θα ξεφύγεις από τη μονοτονία σουβλάκι – πίτσα που σου έχει επιβάλλει ο αγαπούλας σου.
  • Beaute στο σπίτι κάποιας φίλης. Έτσι όταν ο δικός σου θα ξυπνήσει από τον ”λήθαργο” του μουντιάλ θα δει μια θεά στο μπροστά του και θα το μετανοιώσει που σε άφησε τόσο καιρό παραμελημένη.
  • Βόλτα στη παραλία. Μαζευτείτε κοριτσοπαρέα και περπατήστε στην βρεγμένη άμμο. Το άρωμα της θάλασσας και ο ήχος του κύματος θα σας ηρεμήσει.

Αν τίποτα από όλα αυτά δεν είναι εθικτό, κάτσε να δεις κι εσύ το Μουντιάλ μαζί του. Τελευταία μέρα είναι. Ακόμη κι η Shakira το βλέπει!

Read More

And More