Τέλος στο θρίλερ με την Γκέλυ Μαυροπούλου – Αποτεφρώθηκε η σπουδαία ηθοποιός

Η Γκέλυ Μαυροπούλου άφησε την τελευταία της πνοή, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου σε ηλικία 89 ετών. Έχοντας μοναδική συντροφιά της το σκυλάκι της, η άλλοτε ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου και γόνος δύο πολύ σπουδαίων ηθοποιών έκλεισε για πάντα τα μάτια της στο διαμέρισμα, όπου ζούσε πάντα, στην πλατεία Αμερικής.

Μάλιστα, με εντολή εισαγγελέα αποτεφρώθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στην Ριτσώνα, η σορός της μεγάλης πρωταγωνίστριας κι έτσι πήρε τέλος το θρίλερ για την κηδεία της.

Διάβασε επίσης: Γκέλυ Μαυροπούλου: “Έφυγε” μόνη και ξεχασμένη – Οι τελευταίες στιγμές της

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso και όσα ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας, αν και ο νόμος δεν επέτρεπε την αποτέφρωσή της λόγω μη εύρεσης κανενός συγγενούς, εν τέλει με τη δική του υπογραφή ο εισαγγελέας αποδέχτηκε την τελευταία επιθυμία της ηθοποιού. 

Ωστόσο μυστήριο εξακολουθεί να υπάρχει με τη διαθήκη και την περιουσία της. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε στα αρμόδια όργανα μια γυναίκα η οποία, έχοντας στα χέρια της μια χειρόγραφη διαθήκη (πολλών ετών πίσω) της ηθοποιού, ισχυρίστηκε ότι είναι η νόμιμη κληρονόμος.

Αμέσως μετά τον θάνατο της Γκέλυς Μαυροπούλου τα κλειδιά του διαμερίσματος παρέλαβε η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, ενώ το αγαπημένο της σκυλάκι βρίσκεται πλέον στα χέρια της αγαπημένης της κομμώτριας και γειτόνισσας, για την οποία η ηθοποιός έτρεφε αμέριστη αγάπη.

Read More

And More