Τέλος το ξανθό για τη Μυριέλλα Κουρεντή – Δες την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της! (video)

Στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη, η Μυριέλλα Κουρεντή προέβη σε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Η γλυκιά και ταλαντούχα ηθοποιός αποφάσισε να γίνει ξανθιά, ξαφνιάζοντας τους πάντες με το νέο look της. Η αλήθεια είναι πώς την είχα συνηθίσει ως μοιραία μελαχρινή και στην αρχή μας… ξένισε η ανανεωμένη εμφάνισή της. Ωστόσο, όσο ο καιρός περνούσε την συνηθίζαμε όλο και περισσότερο, αφού είχε γίνει μια ακαταμάχητη ξανθιά.

Κι ενώ πιστεύαμε πώς η Μυριέλλα θα κατασταλάξει στην απόχρωση αυτή, προς έκπληξη όλων προέβη σε μια ακόμα αλλαγή στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τον προσωπικό κομμωτή της και αποχωρίστηκε το ξανθό, που μάλλον ούτε η ίδια… συμπάθησε πολύ. Μετά από πέντε μήνες, λοιπόν, επέστρεψε στο φυσικό της, αφού έγινε καστανή και έκανε τα αποκαλυπτήρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Εδώ είμαι ξανά”, έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανήρτησε στα stories της και στο οποίο την είδαμε χαμογελαστή και ενθουσιασμένη με τη νέα κώμη της. Μάλιστα, ζήτησε και την άποψη των διαδικτυακών της φίλων για την αλλαγή που έκανε, οι οποίοι έσπευσαν να ανταποκριθούν και να της πουν την άποψή τους.

Read More

And More