Τένια Μακρή: Όσα αποκάλυψε για την κατάσταση υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου [video]

Διασωληνωμένος, υπό καταστολή και υπό μηχανική υποστήριξη της αναπνοής νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος από χθες τα ξημερώματα στη μονάδα εμφραγμάτων της πρώτης πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινκής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου. Στο πλευρό του βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος με πρώτο τον γιο του, Στέργιο, αλλά και τη Σοφία Βόσσου, η οποία υπήρξε επί χρόνια σύντροφός του, που τον επισκέφθηκε μαζί με την κόρη της, Ερασμία Μάνου. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, μάλιστα, η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου χαρακτηρίζεται κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Η επί χρόνια συνεργάτιδα και φίλη του παρουσιαστή, Τένια Μακρή, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, αποκαλύπτοντας πώς τρομοκρατήθηκε ιδιαίτερα όταν ενημερώθηκε για το τι συνέβη.

«Μόλις είχα έρθει από το εξωτερικό και κεραυνοβολήθηκα. Μίλησα με τη Σοφία Βόσσου και μου επιβεβαίωσε και εκείνη ότι πράγματι ο Ανδρέας είναι στο νοσοκομείο αλλά να μην ανησυχώ. Έχει λοίμωξη δηλαδή του πνεύμονα. Το θεωρώ φυσιολογικό να έχει συνταραχθεί ο Ανδρέας από τον θάνατο του αδερφού του γιατί ξέρουμε όλοι πόσο δεμένοι ήταν αυτοί οι δυο άνθρωποι, το πόσο αγαπιόντουσαν…

Βεβαίως θα πάω να τον επισκεφθώ. Εκείνο το οποίο ρώτησα είναι αν επιτραπεί αυτό, θα πάω πάρα πολύ ευχαρίστως αλλιώτικα δε θέλω να είμαι κι εγώ ένας από τους ανθρώπους που θα είναι έξω από την εντατική. Να κάνει τι; Απλώς και μόνο για να υπάρχουν δημοσιογράφοι και να εμφανίζεται ότι πήγαν και τον είδαν; Όταν ο Ανδρέας θα συνέλθει και θέλει να δει και μπορεί να δεχθεί ανθρώπους, πάρα πολύ ευχαρίστως θα πάω. Δε θέλω να τον ενοχλήσω καθόλου…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More