Tεό Θεοδωρίδης: Με την αγαπημένη του Αγνή σε πάρτι, λίγο πριν τη γέννα των διδύμων! [pics]

O Τεό Θεοδωρίδης είναι στην καλύτερη φάση της ζωής του, ήρεμος, ερωτευμένος ευτυχισμένος. Σε λίγες μέρες η σύζυγός του Αγνή Μάρα θα φέρει στον κόσμο τον… δίδυμο καρπό του έρωτά τους! Η Αγνή παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη συνοδεύει τον Τεό σε όλες τις βραδινές του εξόδους.

Χθες το ζευγάρι βρέθηκε στο πάρτι που έκανε για τα γενέθλιά του στο Block στο Κολωνάκι ο γνωστός PR man, Γιάννης Καζανίδης και πόζαραν στο φωτογραφικό φακό! Όπως βλέπεις  η εγκυμοσύνη πάει πολύ στην Αγνή αφού είναι πιο γλυκιά από ποτέ! Ο Τεό και η Αγνή έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης ενώ μετά τη γέννηση των παιδιών τους θα προχωρήσουν και σε θρησκευτικό γάμο

“Με την Αγνή ήμασταν πολλά χρόνια φίλοι, απλά ήρθαμε πιο κοντά μετά τον εγκλεισμό” δήλωσε πρόσφατα στην κάμερα του Πρωινού το πρώην μοντέλο. Για την περιπέτειά του στη φυλακή τόνισε: “Όλοι αλλάζουμε τρόπο σκέψης μεγαλώνοντας… Μία συνθήκη, όπως αυτή που βίωσα εγώ, πολλοί λένε ότι θα βγεις χειρότερος, είναι όμως μια συνθήκη που αν την δεις μέσα από ένα πρίσμα διαφορετικό, τελικά θα σου είναι ωφέλιμη”

Read More

And More