Τεό Θεοδωρίδης: Oριστικό τέλος στην δικαστική περιπέτεια του μοντέλου!

Μια μεγάλη τελεία μπήκε στην περιπέτεια του μοντέλου Τεό Θεοδωρίδη με την πολύτιμη βοήθεια της δικηγόρου του Βασιλικής Δόσπρα. Ο πανέμορφος άντρας που είχε κατακτήσει τις πασαρέλες, καταδικάστηκε σε 18 χρόνια κάθειρξης όταν πιάστηκε επ΄ αυτοφώρω να εισάγει 4 κιλά κοκαΐνης από την Κολομβία.

Τον Ιουύνιο του 2014 αφέθηκε ελεύθερος και τώρα ήρθε το οριστικό τέλος στη μεγάλη του περιπέτεια. Η δικηγόρος του Βασιλική Δόσπρα περιγράφει στο TLIFE: “Η ποινή από 18 χρόνια κάθειρξη μετατράπηκε, έφυγαν όλα τα επιβαρυντικά στοιχεία του νόμου και ως τοξικομανής που είχε κριθεί, πήρε ελαφρυντικό και η κατηγορία μετατράπηκε σε πλημμέλημα. Πλέον είναι ποινή τεσσάρων ετών φυλάκισης, όχι κάθειρξης. Αν δικαζόταν σήμερα δεν θα έμπαινε καν φυλακή. Έγινε πλημμέλημα. Έχει τελειώσει η υπόθεση.”

Και συμπλήρωσε: “Αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε η συμπλοκή που φαινόταν του Τεό Θεοδωρίδη κατά την ακροαματική διαδικασία και η πράξη από κακουργηματικού χαρακτήρα μετατράπηκε σε πλημμεληματικού. Ο Τεό ένιωσε απόλυτα ανακουφισμένος και χάρηκε πολύ. Είναι οριστικά ελεύθερος!”

Μεγάλη ήταν και η χαρά και του φίλου του σχεδιαστή Παντελή Μήτσου που ετοιμάζει την επιστροφή του Τεό στην πασρέλα. Στο Facebook έγραψε:

Read More

And More