Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η οικογένειά του πηγαίνει στο Τατόι για το τρισάγιο – Φωτογραφίες TLIFE

Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα τελεστεί σήμερα, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο Τατόι, το τρισάγιο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, μια ημέρα μετά το μνημόσυνο στην Μητρόπολη Αθηνών.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής, τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας αποχώρησαν από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια όπου διαμένουν σε κάθε επίσκεψή τους στην Ελλάδα και μπήκαν σε βανάκι, ώστε να μεταφερθούν στο Τατόι.

Ο Πέτρος Χόντος και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο και απαθανάτισαν την οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ανάμεσα στα μέλη που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, ο Νικόλαος αλλά και ο Φίλιππος με τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ.

Τα μέτρα στο Τατόι θα είναι δρακόντεια, ενώ έχει απαγορευτεί η είσοδος στον κόσμο. Μετά την τελετή, οι συγγενείς του τελευταίου μονάρχη της Ελλάδας θα προχωρήσουν στα αποκαλυπτήρια του τάφου του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι θα αναγράφεται στην επιγραφή του τάφου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Πριν τρεις ημέρες μπήκαν τα μάρμαρα, τα οποία φτιάχτηκαν στα πρότυπα των άλλων δύο τάφων, του Παύλου και της Φρειδερίκης. Τοποθετήθηκε επίσης ένα μάρμαρο στο έδαφος, ένας μεγάλος σταυρός και γύρω γύρω μαρμάρινο χαλίκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, στην επιγραφή θα γράφει «Κωνσταντίνος Βασιλεύς των Ελλήνων» και από κάτω θα υπάρχει μία ρήση από το Ευαγγέλιο καθώς αυτό είναι μια παράδοση που ισχύει από παλιά.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More