Τεράστια επιτυχία η κοινότητα της Ελένης Πετρουλάκη στο Viber – Ξεπέρασε τα 24.000 μέλη!

Πρωτοπόρος για ακόμη μια φοράσε ότι κάνει,  η Ελένη Πεπτρουλάκη σημειώνει τεράστια επιτυχία με την κοινότητα Fitness by Eleni Petroulaki στο Viber με τα μέλη να φτάνουν τις 24.000! Αριθμός τεράστιος αν αναλογιστεί κανείς πως η εφαρμογή ξεκίνησε εν μέσω καραντίνας αλλά και πως τα μέλη είναι άτομα που ενδιαφέρονται για όλα όσα τους ενημερώνει και τους παρουσιάζει η Ελένη Πετρουλάκη  και συμμετέχουν ενεργά στην κοινότητα.

Γι αυτό έγιναν συνοδοιπόροι της σε αυτό το νέο της βήμα.  Το  Fitlab by Eleni Petroulaki που  συνεργάζεται με τη δημοφιλή εφαρμογή και προσφέρει καθημερινά βίντεο με ασκήσεις, συμβουλές fitness, προτάσεις διατροφής ενώ η ίδια  που επιμελείται τα πάντα μοιράζεται και όμορφες σκέψεις για τη ζωή γράφοντας κειμενάκια στο viber!

Το μεγάλο αυτό ρεκόρ έχει συγκινήσει την Ελένη Πετρουλάκη καθώς ειδικά μετά το τέλος της καραντίνας  τα μέλη αντί να μειώνονται αυξάνονται σημαντικά. Μέσα στην εφαρμογή βρίσκουν ιδέες για ασκήσεις, για συνταγές, βλέπουν υπέροχες φωτογραφίες και επικοινωνούν με την Ελένη Πετρουλάκη.

Read More

And More